Albedo 100 Reflective Spray is een nieuwe Zweedse uitvinding die de veiligheid en zichtbaarheid verhoogt in omstandigheden met weinig licht. Albedo100 Reflective Spray wordt in Zweden geproduceerd.

Albedo 100 Reflective spray light metallic 200ml

Toch goed zichtbaar in het donker zonder speciale kledij of accessoires? Met de reflective spray kan het!!

Light Metallic is een permanente grijze spray om aan te brengen op metaal, hout, beton, plastic etc. Light Metallic hecht op de meeste oppervlakke, is UV-resistent en verdraagt extreme weersomstandigheden. Zeer geschikt voor fietswielen, kinderwagens en buggies, hekken, brievenbussen, boten, vuilnisbakken, gereedschappen, geschilderde oppervlakken, bestratingen, schuttingen en nylon textiel etc.

€ 25,95

  • Levertijd: 1-2 werkdagen1

Albedo 100 Reflective spray Horse and Pets 200 ml

Ook je lievelingsdier goed zichtbaar als het donker wordt? Met de reflective spray kan het!!

Horse and Pets is een licht reflecterende spray om op dierenvacht te gebruiken. De spray is ideaal voor als u met uw hond wandelt of paardrijdt met weinig licht. Vergroot de zichtbaarheid en veiligheid van u en uw dier in het verkeer door de halsband, de staart of benen van het dier zodat deze reflecteren.

€ 25,95

  • Levertijd: 1-2 werkdagen1

Albedo 100 Reflective spray Invisible Bright

Toch goed zichtbaar in het donker zonder speciale kledij of accessoires? Met de reflective spray kan het!!

Invisible Bright is een semitransparante spray om te gebruiken op textiel. Bij daglicht is Invisible Bright onzichtbaar op het meeste textiel, maar reflecteert wanneer er licht op wordt geschenen. De spray heeft een lichtgrijze tint die kan worden waargenomen als kleurloos, maar is licht-reflecterend. Overmatige toepassing versterkt de grijze tint, evenals spuiten op bepaalde stoffen. Dit is met met name het geval bij donker textiel en textiel met een glanzend oppervlak. In dit geval kunt u een deel van de spray eraf wrijven of het kledingstuk wassen om de spray helemaal te verwijderen. Te gebruiken op uw kleding en ander textiel, zoals jassen, broeken of hoeden/mutsen. Perfect voor avondwandelingen, bij het hardlopen of tijdens fietstochten. Invisible Bright heeft geen invloed op de kleur, kwaliteit of de structuur van het textiel. De spray werkt het beste op materialen met een textuur zoals fleece, katoen en wol en kan een beperkt effect hebben op glanzend kunststof (niet gebruiken op leer).

€ 18,95

  • Levertijd: 1-2 werkdagen1