ProRace
ProRace

Prorace is een onafhankelijke Europese producent van racefietsen en frames en draagt kwaliteit hoog in het vaandel. Elke stap in het ontwikkelingsproces wordt daarom getoetst aan de kernwaarde. Bovenal staat de liefde voor de fiets centraal, met als resultaat een fantastische, personaliseerbare fiets met een ideale prijs/kwaliteitverhouding en een hoogstaande afwerking. Dit is mijn fiets.

Prorace zag het levenslicht in het eerste jaar van het nieuwe millennium, toen Feryn New International een nieuw segment wou aanspreken op de wielermarkt. Feryn New International staat bekend als top-invoerder van wierlerproducten in de Benelux voor grote high-end merken als Assos, Cuesta, Veloflex en vele anderen. Omdat het bedrijf inzag dat er ook vraag was naar kwaliteitsproducten aan minder hoge prijzen, werd Prorace gecreëerd. Prorace staat voor producten die geschikt zijn voor grotere productie-aantallen, zonder in te boeten op het vlak van kwaliteit of innovatie.

Prorace is een op klanten gefocust merk. Ze proberen zo snel mogelijk te anticiperen op de wensen van de klanten en hun contacten met de topmerken in de wielerindustrie laten hen toe om nieuwe technologische trends reeds in een vroege fase op te pikken. Dankzij een kleine maar professionele structuur kunnen ze snel inspelen op nieuwe trends en is de tijd die ze nodig hebben om nieuwe producten op de markt te brengen uitermate beperkt. Alle Prorace-producten zijn ontworpen met de hulp van experts en worden geproduceerd door bekende verdelers die werken voor de grote namen in de wielerindustrie. Hun know-how verzekert dat Prorace steeds gebruik maakt van de modernste technologiën en dat al onze fietsen voorzien zijn van de nieuwste materialen op de markt.

 

Het ultieme doel van Prorace is klantentevredenheid. Onze uitmuntende service, kwaliteit en leveringssnelheid zijn ongeëvenaard in de fietsindustrie. Daarom is het mogelijk om je favoriete kleur te kiezen voor je nieuwe fiets ipv van de telkens weerom standaard kleuren. Het systeem noemt men YOUR BIKE YOUR DESIGN

Vraag je persoonlijke offerte via ons contactformulier

ProRace Chaos
vanaf € 1.578,00 3
ProRace Chaos DSQ
vanaf € 1.768,00 3
ProRace Fusion
vanaf € 1.298,00 3
ProRace Fusion DSQ
vanaf € 1.388,00 3
ProRace Valcolla
vanaf € 1.698,00 3
ProRace Valcolla DSQ
vanaf € 1.768,00 3
ProRace Vicco 29"
€ 1.389,00 2 € 1.228,00 3
ProRace Sphinx
vanaf € 1.988,00 3
Bandana
€ 9,95 3