Wilt u op de hoogte blijven van onze acties? U kan hier uw gegevens achter laten en wij houden u op de hoogte!

* indicates required
Email Format

Nihola

Zoals bij alle leveranciers, hebben we ook Nihola bezocht in Denemarken om er zeker van te kunnen zijn dat de bakfietsen van superieure kwaliteit zijn en in West-Europa geproduceerd worden. Op alle punten scoort Nihola heel hoog: kwaliteitsonderdelen, bij voorkeur in Denemarken gemaakt, worden net buiten de hoofdstad Kopenhagen met het frame verbonden door vaste werknemers. Het frame is uniek, want dit is uitgevonden door de eigenaar, waar ook de naam Nihola van afgeleid is. Het begon allemaal toen de ingenieur, Niels Holme Larsen, een ontwerp maakte van een frame voor bakfietsen. Voor de fun maakte hij deze ook en zo begon het Nihola verhaal te lopen! Ondertussen zijn de bakfietsen reeds sinds 1998 op de markt en domineren ze het Kopenhaagse straatbeeld.
Na al deze jaren houdt Nihola nog steeds vast aan dezelfde principes: veiligheid, kwaliteit, eigen productie met kwaliteitsonderdelen, stabiliteit en het eigen ontwerp van het frame.  Hierdoor kan je hele lange tijd genieten van jouw Nihola bakfiets. Zo kan je nog fietsen uit de beginperiode in de straten terug vinden.  
Ook de kroonprinses van Denemarken heeft voor Nihola gekozen om haar kinderen mee te vervoeren ondanks de vele producenten van bakfietsen!  Natuurlijk is het niet moeilijk om de voorkeur te geven aan Nihola! Behalve de goede rijeigenschappen, zorgt Nihola ook voor extra veiligheid door het frame in de bak om jouw kinderen te beschermen.
meer lezen 0 Berichten

Prettige jaarwisseling

2017 komt zo weer aan zijn eind. Het was een jaar van vele verandering! Zo zijn we nu meer dan ooit in de mogelijkheid jouw e-bike goed te verzorgen door de aankoop van uitleesapparatuur om de elektronische onderdelen van jouw e-bike up-to-date te houden. We zijn gestart met het Bosch systeem, maar ondertussen is daar ook onder meer Shimano en NuVinci bij gekomen. Ook is de website weer wat veranderd en kan je nu ook vanuit de website rechtstreeks met ons chatten. Ook in 2018 gaan we verder met deze vernieuwingen en verrassingen. Zo weten we al dat in 2018 de naam NuVinci wordt vervangen door Enviolo. Hetzelfde product met een andere naam. Mammoet heeft helaas besloten om te stoppen en verdwijnt dus uit het assortiment. Een vervangen komt er binnenkort aan.

2017 stond ook in het teken van groei. Hiervoor zijn we al onze huidige en toekomstige klanten dankbaar.  In 2018 blijven we op dezelfde manier verder gaan. Hebben jullie tips hoe het nog beter kan, dan horen wij het graag.

Rest ons verder enkel nog iedereen een prettige jaarwisseling en het allerbeste voor 2018 te wensen!

Tot in 2018

0 Berichten

Bosch e-bike software

Vanaf nu kan je ook bij ons terecht om je e-bike met Bosch motor te laten uitlezen! Wij zijn hiervoor gecertificeerd! Enkele voordelen van je systeem te laten uitlezen:

  • Laatste software op je systeem
  • Back-up van je instellingen
  • Instellen van servicebeurten
  • Geschiedenis van je onderhoudsbeurten
  • Statistieken over de motor
  • Statistieken over de batterij
  • Snelle oplossing in geval van error codes
Zo blijft je e-bike in topconditie en kan jij nog lang optimaal genieten!
0 Berichten

Van Raam Veloplus

Vandaag 22 juni 2017 werd de Van Raam Veloplus officieel in gebruik genomen door Coensdike. Hierdoor kunnen mensen met rolstoel toch nog mee op de fiets. Om het extra makkelijk te maken voor de vrijwilligers die de richting mogen geven, is de fiets elektrisch ondersteund.

We hopen dat iedereen bij ZorgSaam veel plezier mag beleven aan deze prachtige fiets van Nederlandse bodem!

0 Berichten

Pinpassen en Bancontact kaarten

Om jullie nog betere service te kunnen bieden, hebben we voor een pinapparaat gezorgd. Dit wil zeggen dat we vanaf nu alle pinpassen met Maestro en V Pay logo kunnen aanvaarden. De meeste Nederlandse pinpassen en Belgische Bancontact kaarten kunnen met onze pinterminal veilig via de Rabobank verbinding maken en de betaling uitvoeren.  Zo maken we het onderhoud weer een stukje leuker en veiliger!  Ook krijg je direct in je inbox van je mail een bevestiging van je betaling. Op deze manier zorgen we er weer voor dat er minder papier verbruikt wordt en onze planeet weer wat groener blijft. Tot binnenkort!!

0 Berichten

1ste jaar fietsenwinkel.nl

Ons eerste jaar als servicepunt bij Fietsenwinkel.nl zit er op. Ondanks dat het een opstartjaar was voor de samenwerking met Fietsenwinkel.nl, hebben we een 8,7 op 10 gehaald. En daar zijn we trots op natuurlijk! Langs deze manier willen we onze klanten bedanken voor het mooie cijfer, dan we natuurlijk dit jaar weer gaan proberen verbeteren! Daar hebben we onze klanten natuurlijk voor nodig! Daarom willen we vragen wanneer jullie een mogelijkheid tot verbeteren zien, wij graag open staan voor suggesties!

0 Berichten

Prettige feestdagen

0 Berichten

Wegwerkzaamheden

Zoals u al zal opgemerkt hebben, zijn er sinds kort wegwerkzaamheden in de Koolstraat. Hierdoor kunnen problemen ontstaan met onze bereikbaarheid! Kan u ons niet bereiken, probeer dan via mail, Facebook, twitter, Skype of kom even langs. We volgen onze mail nog beter op zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden!
Langs deze weg bieden wij onze verontschuldigingen aan, maar het resultaat zal er mogen zijn! Een nieuw wegdek, nieuwe voetpaden, wat groenbeplanting en, heel belangrijk, een fietspad in beide richtingen! Zo kan iedereen veilig tot op zijn bestemming komen!!! #SafetyFirst @DeSnelleFiets
0 Berichten

Proefproject tandemverhuur

Vanwege de vele vragen voor het huren van fietsen, starten wij vanaf 3 juni een proefproject: de verhuur van een tandem. Als dit proefproject goed loopt, zullen wij de in toekomst de dienst nog uitbreiden. Voor €25 kan je onze tandem een ganse dag huren. Laat ons je wensen weten per telefoon of email.

0 Berichten

Sleutels verliezen

Als je een nieuwe fiets koopt of een nieuw slot, kan je best even het sleutelnummer en merk opschrijven van het slot. Moest het dat gebeuren dat je je sleutel verliest, kan je gemakkelijk de sleutel met deze gegevens laten bijmaken. Heb je de gegevens niet, dan is het onmogelijk om nog een sleutel te laten maken en kan je fiets niet meer op of van slot. Tegenwoordig zorgen wij er ook voor dat het sleutelnummer reeds op de factuur vermeld staat, zo heeft u weer wat minder zorgen!

0 Berichten

Transportkosten

Per vandaag 1 februari krijgen wij lagere transportkosten doorgerekend. Omdat wij de transportkosten als een noodzakelijk kwaad zien, willen wij hier geen winst op. Daarom rekenen wij ook een prijsdaling door en niet enkel een prijsstijging, want eerlijk is eerlijk!
0 Berichten

Actie Scatto

Binnenkort start een actie van Scatto - in de webwinkel kan je de code SCATTO gebruiken en wordt de korting automatisch berekend.

0 Berichten

Bedankt voor het vertrouwen

Het jaar is weer bijna voorbij!

 

Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen die jullie in ons hebben gesteld!

 

Prettige feestdagen en heel veel fietsplezier in het nieuwe jaar!!

 

Hou de website goed in de gaten, want er zijn weer heel wat nieuwe producten en leveranciers op komst!

0 Berichten

Scatto J-cross in Canadian provincial championship

It is so great to hear that our Canadian Scatto Bikes J-cross is now going to the provincial championship. We wish you a lot of luck for your championship! We are so proud!
Thanks to team Escape Velocity-Devo for the pictures!

Het is zo leuk te horen dat onze naar Canada geexporteerde J-cross nu mee doet in de proviciale kampioenschappen! Hier zijn we echt trots op!

1 Berichten

Jaarlijkse Flanders Bikeshow

Zoals elk jaar kan je de fietsen van Flanders weer bewonderen. Zo blijf je op de hoogte van het nieuwe gamma en kan je je toekomstige fiets persoonlijk zien en uittesten. Of gewoon, om inspiratie te doen!

Veel plezier!!

0 Berichten

Comfortfietsen

Van Raam fietsen produceert in Nederland comfortabele kwaliteitsfietsen voor mensen die net iets meer willen dan een normale fiets. Bijvoorbeeld een fiets met 3 of 4 wielen of een partnerfiets. Zo wordt bewegen leuk ook als het wat moeilijker lukt.  Ook voor reparaties of onderhoudsmaterialen kan u bij ons terecht. Deze staan niet op de website, maar u kan ons hierover contacteren.

Hier vind je een overzicht van de verschillende producten.

0 Berichten

Proficiat Venturelli!

0 Berichten

Wowow

Nieuw in de webshop: Wowow!

Producten ontwikkeld (en soms geproduceerd) in België die ervoor zorgen dat jij veilig door het verkeer kan. Met de fiets of al lopend: zorg dat je gezien wordt!

Het Wowow assortiment vind je terug onder de knop 'weiligheid'

0 Berichten

Accu testen & onderhouden

De batterij van uw elektrische fiets is een heel belangrijk en het meest kostbaar onderdeel van uw fiets.  Merkt u dat de capaciteit van uw batterij achteruit gaat? Laat uw batterij dan bij ons testen, zodat u weet waar u aan toe bent. Misschien is een onderhoudsbeurt voldoende om de capaciteit terug op te krikken. Zoniet kunnen wij uw batterij laten herstellen zodat deze opnieuw als nieuw is, maar wel aan een lagere prijs dan een nieuwe batterij.  Heeft u elektrische fiets lange tijd stil gestaan? Laat dan eerst een onderhoudsbeurt uitvoeren, zodat u de capaciteit van uw batterij terug ten volle kunt gebruiken en de levensduurte van uw batterij verlengt.

Accu testen: €15

Onderhoudsbeurt: €20

0 Berichten

Rijksmuseumfietstassen

Breng een beetje cultuur in het straatbeeld, met de fietstassen in samenwerking met het Rijksmuseum!

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar!

0 Berichten

Flanders F1

De Flanders F1 is bestempeld als beste racefiets van het jaar 2015.

Een welverdiende bevestiging van deze kwaliteitsfiets!

0 Berichten

Kortingsactie Scatto

De prijzen zijn aangepast op de website en geldig gedurende februari!
De prijzen zijn aangepast op de website en geldig gedurende februari!
5 Berichten

Actie Venturelli

Koop nu een nieuwe elektrische fiets van Venturelli en maak gebruik van deze mooie actie in samenwerking met Touring

0 Berichten

De feestdagen

0 Berichten