Wilt u op de hoogte blijven van onze acties? U kan hier uw gegevens achter laten en wij houden u op de hoogte!

* indicates required
Email Format

Openingsuren

Een tijdje geleden maakten de standaard openingsuren plaats voor afspraken. Dit bevalt wel omdat dit ruimte geeft om door te werken en klanten weten waar ze aan toe zijn.

Dus alles op afspraak zal blijven bestaan.

Een afspraak boeken voor bv onderhoud kan je makkelijk inplannen via: Afspraak maken - De Snelle Fiets! Kwaliteitsfietsen uit jouw buurt! Je komt dan direct in de agenda terecht en zo kan je eenvoudig zien wanneer het voor jou het makkelijkste is.

Verhuur boeken kan makkelijk via: Verhuur - De Snelle Fiets! Kwaliteitsfietsen uit jouw buurt! Hier staan alle antwoorden in en kan je eenvoudig boeken op jouw gewenste dag, zie je direct wat er nog beschikbaar is en wat de prijs is.

Voor andere vragen kan je best contact opnemen via messenger, de chat of email.

Op deze manier kan alles wat efficiënter verlopen.

Tot snel

2 Berichten

Samenwerking

Hoewel het vandaag een superkoude sneeuwdag is, kondigt het verhuurseizoen zich weer aan. Omdat je natuurlijk graag even een ontspannend dagje uit wilt zonder zorgen, kan ik ondertussen een samenwerking verkondigen met Zoetebredero te Graauw.

Dit mooie winkeltje in Graauw concentreert zich op ambachtelijke streekproducten met zo weinig mogelijk afval. Omdat dit wel bij het concept van De Snelle Fiets past (zo lokaal mogelijk) en mensen onderweg te wel effe willen stoppen om te eten en drinken, kon het niet anders dan dat we zouden gaan samenwerken.

Zo wil de Zoetebredero mooie picnicmanden aanbieden, vol met lekkernijen van uit de regio aanbieden, zodat je tijdens je fietstocht ook even de innerlijke mens kan sterken. Je kan de picnic ophalen samen met je huurfiets of onderweg in Graauw. Vanaf heden is de mand te bestellen samen met de verhuur, graag wel 2 dagen op voorhand.

Laat het alvast smaken.

0 Berichten

Op naar het nieuwe jaar

2020 komt stilaan ten einde en 2021 staat klaar voor de deur.

2020 is helemaal anders dan vorige jaren. Hierdoor heb ik nog meer het voordeel gezien in lokale productie. Daarom heb ik besloten om vanaf 1/1/2021 niet verder te gaan met Electra, maar volop in te zetten op Achielle, die lokaal in Ieper produceren met hoogwaardige onderdelen die zo dichtbij mogelijk geproduceerd worden.

Ook met de aanhoudende maatregelen worden de openingsuren aangepast en zal tot 18/01/2021 alles op afspraak gedaan worden. Wilt u iets afhalen om zelf te monteren, gelieve deze dan op voorhand te bestellen via de website, mail, Facebook of een van de andere digitale kanalen. Zo zorg ik er dan voor dat dit klaar ligt op het afgesproken tijdstip.

Een afspraak boeken voor herstelling aan je fiets kan via volgende link: Afspraak maken - De Snelle Fiets! Kwaliteitsfietsen uit jouw buurt!

Prettige feestdagen en alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar

0 Berichten

Welkom

Oktober was even een maand van bezinning. Na een maandje 'verlof' ben ik weer klaar om opnieuw op te starten.

Gezien er nu slechts 1 monteur zal zijn, worden de openingsuren aangepast en wordt er meer op afspraak gedaan.

De openingsuren kan je volgen op https://www.openingstijden.nl/De-Snelle-Fiets/Hulst/Koolstraat-7/. Zo ben je altijd op de hoogte van de juiste openingsuren.

Wil je een afspraak maken, kan dit nog steeds via de online kalender op https://www.desnellefiets.eu/onderhoud-herstellingen/afspraak-maken-1/ of stuur me een bericht via één van de vele digitale kanalen. Telefonisch kan het zijn dat de bereikbaarheid beperkt is. Je kunt altijd een boodschap inspreken op het antwoordapparaat dan bel ik je terug.

Groetjes

Peggy

0 Berichten

Verandering

2020 zal in de boeken staan als een heel uitzonderlijk jaar.

Na een heel rustige periode in maart en april, was het ontzettend druk vanaf mei. Hierdoor hebben ontdekt dat er een aantal dingen anders moeten. Om deze veranderingen door te voeren, zullen we gedurende de maand oktober sluiten. Zo kan ik alles opnieuw organiseren en ervoor zorgen dat ik vanaf november weer voor jullie kan klaar staan.

Tijdens de sluitingsperiode kan je nog steeds online bestellen. De bestellingen zullen tijdens de sluitingsperiode verstuurd worden.
Wilt u iets afhalen of een dringende herstelling? Overleg even via de diverse digitale kanalen die ter uwer beschikking staan.

Verder willen we alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat jullie ons geschonken hebben over de jaren. In de nieuwe opzet hoop ik jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. Binnenkort hier meer over.

Tips over welke verbeteringen jullie als klant zien, hoor ik graag.

 

Heb je vragen? Laat het me even een bericht via de digitale kanalen.

0 Berichten

Update

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Naar aanleiding van de nieuwe maatregelen, zetten we even alles op een rij.

Momenteel zijn wij normaal geopend. Op advies van RIVM nemen we wel de nodige voorzorgen en vragen u dit ook te doen.

Gelukkig hebben we bij ons heel veel gezonde buitenlucht en kan de voorgestelde 1,5meter makkelijk aangehouden worden!

Onze webshop werkt ook normaal. Hier zullen we de komende dagen ook extra aan werken om nieuwe producten bij de plaatsen. Onze toeleveranciers werken ook normaal, zij het soms effe met vertraging, dus vind je iets niet terug, laat het ons gerust weten.

Voor diegenen die niet tot bij ons kunnen komen, ook de haal- en brengservice is nog steeds operationeel.  Afrekenen kan, zoals altijd, via (contactloos) pin/bancontact of via de QR-code op de factuur die je doorlinkt naar een online betalingsmethode.

Heb je vragen, stel ze gerust via de gekende communicatiekanalen.

Verder rest ons enkel nog om iedereen een hele goede gezondheid toe te wensen!

 

Team De Snelle Fiets

0 Berichten

Geweldig

Met de start van het nieuwe jaar, kunnen we reeds vertellen dat het kalenderjaar goed ingezet is.

Zo zijn er een aantal vernieuwingen (op komst) en een verbreding en vernieuwing van het assortiment.

In het afgelopen jaar zijn we ook weer wat slimmer geworden door training van onder meer Bosch, Enviolo NuVinci en Magura.  Een leuke topper was het ABS systeem van Magura/Bosch. Net als in de auto zorgt dit systeem ervoor dat minder slipt en sneller stil staat. Zo kan je met hogere snelheden toch veilig remmen!

Momenteel maken we ons klaar voor het nieuwe huurseizoen. Hier zijn ook een aantal veranderingen op komst naar aanleiding van de ervaringen van het afgelopen seizoen. Hierdoor zal het aanbod huurfietsen iets diverser worden dan vorig seizoen.  Ook leggen we ons nog meer toe op de fietsen die we ook nieuw verkopen!

We wensen iedereen een geweldig (fiets)jaar toe!

Tijdens de Velovak mochten we kennismaken met de nieuwste telg van de Schwalbe familie: de Marathon E-plus.

De opvolger voor de Marathon Plus, met versterkte wangen. De band behoedt de binnenband van lekken en zorgt ondertussen voor een goede grip.

0 Berichten

Duurzaamheid

Wist je dat een deel van onze missie duurzaamheid is?

 

Dit doen we momenteel op verschillende manieren:

 1. Fietsen uit jouw buurt, zo is er minder transport nodig en ben jij zeker van kwaliteit.  Ook met de accessoires proberen we van zo dichtbij mogelijk geproduceerde producten te kopen.
 2. Zoveel mogelijk gebruik van werkplaatsverpakking, want de verpakking die niet hebt geproduceerd, moet je dan ook niet laten recycleren
 3. Gescheiden afvalbeheer: metaal en karton/papier dat door ons niet hergebruikt kan worden, wordt afgevoerd voor recyclage.  De batterijen/accu's worden opgehaald door Stibat zodat deze verantwoord gerecycleerd kunnen worden
 4. Optimale benutting van de zon door het gebruik van zonnepanelen
 5. Indien een reparatie ter plaatse nodig is, proberen we dit zoveel mogelijk met de fiets te doen.
 6. Elke gefietste kilometer levert een besparing op. Daarom steunen wij het programma ring-ring. Per gereden kilometer spaar jij punten en met deze punten krijg je korting.

Eindelijk is het dan bijna zo ver: op 15 oktober worden de langverwachte zonnepanelen geïnstalleerd! We hadden al de kleine zonnepaneeltjes om de ring bellen op te laden, maar nu komen er dus grote bij. Zo zullen deze zomer de e-bikes voor de verhuur dus rechtstreeks opgeladen worden door de zon!

Let wel op: gezien de installatie, kan het zijn dat we de week van 15 oktober iets moeilijker bereikbaar zijn. Gelieve hiermee rekening te houden.

meer lezen 0 Berichten

Openingsuren winterseizoen

De regen druppelt er weer lustig op los en de temperatuur daalt. De winter kondigt zich aan.

Na een heel druk seizoen, hebben we besloten het even wat kalmer aan te doen in de winterperiode. Hoewel we nog wel elke dag open zijn, zullen we vanaf deze week op woensdag en donderdag enkel van 18:00 tot 20:00 geopend zijn.

De actuele openingstijden vind je hier:

Openingstijden.nl

Openingstijden.com

0 Berichten

Blinkers

Opvallen in het verkeer kan je leven redden als zwakke weggebruiker. Daarom hebben we Blinkers in ons assortiment opgenomen. Een sterk voorlicht, een sterk achterlicht EN richtingaanwijzers. Zo ben je zeker in het verkeer dat je bedoeling duidelijk is. 

meer lezen 0 Berichten

Sleutelservice

Wist je dat als je een sleutel van je fietsslot kwijt bent, je niet altijd verplicht bent een nieuw fietsslot aan te schaffen?

Bij de aankoop van een fietsslot, zowel de hoefijzersloten als de andere, heeft je sleutel een nummer of krijg je een kaart erbij met een nummer er op. Deze nummer zetten wij steeds op de factuur.  Met de combinatie nummer van je sleutel en het merk van je slot (Abus of Axa) kan je in de meeste gevallen een nieuwe sleutel bij bestellen. Voor deze service kan je ondertussen ook bij ons terecht. Wij zorgen er dan voor dat je binnen enkele dagen nieuwe sleutels hebt en je weer zonder zorgen verder kunt fietsen.

Bestel je (extra) sleutels.

0 Berichten

Rijwielspecialistendag bij Van Raam

Op 9 april 2018 was het dan zover: de rijwielenspecialistendag bij Van Raam in Varsseveld - Nederland.  Na een lange rit, werden wij hartelijk welkom gewenst in de showroom bij Van Raam.  Na wat uitleg over het nieuwe bestelprogramma en de nieuwe Easy Rider (wordt heel mooi) kregen we een rondleiding door de fabriek. Mooi om te zien hoe van stalen buizen en frame gemaakt wordt dat dan ter plaatste gezandstraald en geverfd wordt. Zelfs de wielen worden in Varsseveld gespaakt. Als alles klaar is, worden alle elementen samengebracht door specialisten met een mooie Van Raam fiets als resultaat.

meer lezen 0 Berichten

AVG

Naar aanleiding van de implementatie van de AVG wetgeving op 25 mei 2018, vragen wij om uw aandacht mbt uw privacy. Hoewel we reeds met veel aandacht aan uw privacy denken en wij zeker nooit extra gegevens bijhouden dan nodig is, wordt iedereen geacht vanaf 25 mei 2018 bepaalde Europese regels te volgen.

Privacy vinden wij heel belangrijk. Daarom houden wij geen gegevens bij die niet nodig zijn en gaan wij uw gegevens zeker nooit met iemand delen tenzij er geen andere manier is.
Uw naam, adresgegevens, telefoonnummer en emailadres wordt bijgehouden in ons boekhoudprogramma en in het online systeem om de zendingen te versturen per koerierdienst. In ons boekhoudsysteem worden ook de afgenomen producten bijgehouden, zodat wij u achteraf beter van dienst kunnen zijn voor eventuele garantie. Ook zijn wij verplicht deze gegevens 7 of 10 jaar te bewaren voor de belastingdienst. Uiteraard zorgen wij ervoor dat deze gegevens beschermd worden en enkel geautoriseerde mensen toegang hebben tot deze gegevens.

Wij zijn ook druk aan het werk om met al onze partners een verwerkingsverklaring af te sluiten, zodat ook zij uw privacy zo hoog in het vaandel hebben dan wij.
Wil u weten welke gegevens er bij ons van u bekend zijn? Dit kan je natuurlijk bij ons opvragen via email info@desnellefiets.eu. Bent u niet akkoord met de gegevens die wij bewaren, kan u dit aan ons ook doorgeven. Wij zullen dan nagaan of wij op uw vraag kunnen ingaan. Bent u niet akkoord met ons antwoord, kan u klacht neerleggen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.
Heeft u nog vragen? Laat het ons weten
De Snelle Fiets
Koolstraat 7
4561GW Hulst
info@desnellefiets.eu

0 Berichten

Nihola

Zoals bij alle leveranciers, hebben we ook Nihola bezocht in Denemarken om er zeker van te kunnen zijn dat de bakfietsen van superieure kwaliteit zijn en in West-Europa geproduceerd worden. Op alle punten scoort Nihola heel hoog: kwaliteitsonderdelen, bij voorkeur in Denemarken gemaakt, worden net buiten de hoofdstad Kopenhagen met het frame verbonden door vaste werknemers. Het frame is uniek, want dit is uitgevonden door de eigenaar, waar ook de naam Nihola van afgeleid is. Het begon allemaal toen de ingenieur, Niels Holme Larsen, een ontwerp maakte van een frame voor bakfietsen. Voor de fun maakte hij deze ook en zo begon het Nihola verhaal te lopen! Ondertussen zijn de bakfietsen reeds sinds 1998 op de markt en domineren ze het Kopenhaagse straatbeeld.
Na al deze jaren houdt Nihola nog steeds vast aan dezelfde principes: veiligheid, kwaliteit, eigen productie met kwaliteitsonderdelen, stabiliteit en het eigen ontwerp van het frame.  Hierdoor kan je hele lange tijd genieten van jouw Nihola bakfiets. Zo kan je nog fietsen uit de beginperiode in de straten terug vinden.  
Ook de kroonprinses van Denemarken heeft voor Nihola gekozen om haar kinderen mee te vervoeren ondanks de vele producenten van bakfietsen!  Natuurlijk is het niet moeilijk om de voorkeur te geven aan Nihola! Behalve de goede rijeigenschappen, zorgt Nihola ook voor extra veiligheid door het frame in de bak om jouw kinderen te beschermen.
meer lezen 0 Berichten

Prettige jaarwisseling

2017 komt zo weer aan zijn eind. Het was een jaar van vele verandering! Zo zijn we nu meer dan ooit in de mogelijkheid jouw e-bike goed te verzorgen door de aankoop van uitleesapparatuur om de elektronische onderdelen van jouw e-bike up-to-date te houden. We zijn gestart met het Bosch systeem, maar ondertussen is daar ook onder meer Shimano en NuVinci bij gekomen. Ook is de website weer wat veranderd en kan je nu ook vanuit de website rechtstreeks met ons chatten. Ook in 2018 gaan we verder met deze vernieuwingen en verrassingen. Zo weten we al dat in 2018 de naam NuVinci wordt vervangen door Enviolo. Hetzelfde product met een andere naam. Mammoet heeft helaas besloten om te stoppen en verdwijnt dus uit het assortiment. Een vervangen komt er binnenkort aan.

2017 stond ook in het teken van groei. Hiervoor zijn we al onze huidige en toekomstige klanten dankbaar.  In 2018 blijven we op dezelfde manier verder gaan. Hebben jullie tips hoe het nog beter kan, dan horen wij het graag.

Rest ons verder enkel nog iedereen een prettige jaarwisseling en het allerbeste voor 2018 te wensen!

Tot in 2018

0 Berichten

Bosch e-bike software

Vanaf nu kan je ook bij ons terecht om je e-bike met Bosch motor te laten uitlezen! Wij zijn hiervoor gecertificeerd! Enkele voordelen van je systeem te laten uitlezen:

 • Laatste software op je systeem
 • Back-up van je instellingen
 • Instellen van servicebeurten
 • Geschiedenis van je onderhoudsbeurten
 • Statistieken over de motor
 • Statistieken over de batterij
 • Snelle oplossing in geval van error codes
Zo blijft je e-bike in topconditie en kan jij nog lang optimaal genieten!
0 Berichten

Van Raam Veloplus

Vandaag 22 juni 2017 werd de Van Raam Veloplus officieel in gebruik genomen door Coensdike. Hierdoor kunnen mensen met rolstoel toch nog mee op de fiets. Om het extra makkelijk te maken voor de vrijwilligers die de richting mogen geven, is de fiets elektrisch ondersteund.

We hopen dat iedereen bij ZorgSaam veel plezier mag beleven aan deze prachtige fiets van Nederlandse bodem!

0 Berichten

Pinpassen en Bancontact kaarten

Om jullie nog betere service te kunnen bieden, hebben we voor een pinapparaat gezorgd. Dit wil zeggen dat we vanaf nu alle pinpassen met Maestro en V Pay logo kunnen aanvaarden. De meeste Nederlandse pinpassen en Belgische Bancontact kaarten kunnen met onze pinterminal veilig via de Rabobank verbinding maken en de betaling uitvoeren.  Zo maken we het onderhoud weer een stukje leuker en veiliger!  Ook krijg je direct in je inbox van je mail een bevestiging van je betaling. Op deze manier zorgen we er weer voor dat er minder papier verbruikt wordt en onze planeet weer wat groener blijft. Tot binnenkort!!

0 Berichten

1ste jaar fietsenwinkel.nl

Ons eerste jaar als servicepunt bij Fietsenwinkel.nl zit er op. Ondanks dat het een opstartjaar was voor de samenwerking met Fietsenwinkel.nl, hebben we een 8,7 op 10 gehaald. En daar zijn we trots op natuurlijk! Langs deze manier willen we onze klanten bedanken voor het mooie cijfer, dan we natuurlijk dit jaar weer gaan proberen verbeteren! Daar hebben we onze klanten natuurlijk voor nodig! Daarom willen we vragen wanneer jullie een mogelijkheid tot verbeteren zien, wij graag open staan voor suggesties!

0 Berichten

Prettige feestdagen

0 Berichten

Wegwerkzaamheden

Zoals u al zal opgemerkt hebben, zijn er sinds kort wegwerkzaamheden in de Koolstraat. Hierdoor kunnen problemen ontstaan met onze bereikbaarheid! Kan u ons niet bereiken, probeer dan via mail, Facebook, twitter, Skype of kom even langs. We volgen onze mail nog beter op zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden!
Langs deze weg bieden wij onze verontschuldigingen aan, maar het resultaat zal er mogen zijn! Een nieuw wegdek, nieuwe voetpaden, wat groenbeplanting en, heel belangrijk, een fietspad in beide richtingen! Zo kan iedereen veilig tot op zijn bestemming komen!!! #SafetyFirst @DeSnelleFiets
0 Berichten

Proefproject tandemverhuur

Vanwege de vele vragen voor het huren van fietsen, starten wij vanaf 3 juni een proefproject: de verhuur van een tandem. Als dit proefproject goed loopt, zullen wij de in toekomst de dienst nog uitbreiden. Voor €25 kan je onze tandem een ganse dag huren. Laat ons je wensen weten per telefoon of email.

0 Berichten

Sleutels verliezen

Als je een nieuwe fiets koopt of een nieuw slot, kan je best even het sleutelnummer en merk opschrijven van het slot. Moest het dat gebeuren dat je je sleutel verliest, kan je gemakkelijk de sleutel met deze gegevens laten bijmaken. Heb je de gegevens niet, dan is het onmogelijk om nog een sleutel te laten maken en kan je fiets niet meer op of van slot. Tegenwoordig zorgen wij er ook voor dat het sleutelnummer reeds op de factuur vermeld staat, zo heeft u weer wat minder zorgen!

0 Berichten

Transportkosten

Per vandaag 1 februari krijgen wij lagere transportkosten doorgerekend. Omdat wij de transportkosten als een noodzakelijk kwaad zien, willen wij hier geen winst op. Daarom rekenen wij ook een prijsdaling door en niet enkel een prijsstijging, want eerlijk is eerlijk!
0 Berichten

Actie Scatto

Binnenkort start een actie van Scatto - in de webwinkel kan je de code SCATTO gebruiken en wordt de korting automatisch berekend.

0 Berichten

Bedankt voor het vertrouwen

Het jaar is weer bijna voorbij!

 

Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen die jullie in ons hebben gesteld!

 

Prettige feestdagen en heel veel fietsplezier in het nieuwe jaar!!

 

Hou de website goed in de gaten, want er zijn weer heel wat nieuwe producten en leveranciers op komst!

0 Berichten

Scatto J-cross in Canadian provincial championship

It is so great to hear that our Canadian Scatto Bikes J-cross is now going to the provincial championship. We wish you a lot of luck for your championship! We are so proud!
Thanks to team Escape Velocity-Devo for the pictures!

Het is zo leuk te horen dat onze naar Canada geexporteerde J-cross nu mee doet in de proviciale kampioenschappen! Hier zijn we echt trots op!

1 Berichten

Jaarlijkse Flanders Bikeshow

Zoals elk jaar kan je de fietsen van Flanders weer bewonderen. Zo blijf je op de hoogte van het nieuwe gamma en kan je je toekomstige fiets persoonlijk zien en uittesten. Of gewoon, om inspiratie te doen!

Veel plezier!!

0 Berichten

Comfortfietsen

Van Raam fietsen produceert in Nederland comfortabele kwaliteitsfietsen voor mensen die net iets meer willen dan een normale fiets. Bijvoorbeeld een fiets met 3 of 4 wielen of een partnerfiets. Zo wordt bewegen leuk ook als het wat moeilijker lukt.  Ook voor reparaties of onderhoudsmaterialen kan u bij ons terecht. Deze staan niet op de website, maar u kan ons hierover contacteren.

Hier vind je een overzicht van de verschillende producten.

0 Berichten

Proficiat Venturelli!

0 Berichten

Wowow

Nieuw in de webshop: Wowow!

Producten ontwikkeld (en soms geproduceerd) in België die ervoor zorgen dat jij veilig door het verkeer kan. Met de fiets of al lopend: zorg dat je gezien wordt!

Het Wowow assortiment vind je terug onder de knop 'weiligheid'

0 Berichten

Accu testen & onderhouden

De batterij van uw elektrische fiets is een heel belangrijk en het meest kostbaar onderdeel van uw fiets.  Merkt u dat de capaciteit van uw batterij achteruit gaat? Laat uw batterij dan bij ons testen, zodat u weet waar u aan toe bent. Misschien is een onderhoudsbeurt voldoende om de capaciteit terug op te krikken. Zoniet kunnen wij uw batterij laten herstellen zodat deze opnieuw als nieuw is, maar wel aan een lagere prijs dan een nieuwe batterij.  Heeft u elektrische fiets lange tijd stil gestaan? Laat dan eerst een onderhoudsbeurt uitvoeren, zodat u de capaciteit van uw batterij terug ten volle kunt gebruiken en de levensduurte van uw batterij verlengt.

Accu testen: €15

Onderhoudsbeurt: €20

0 Berichten

Rijksmuseumfietstassen

Breng een beetje cultuur in het straatbeeld, met de fietstassen in samenwerking met het Rijksmuseum!

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar!

0 Berichten

Flanders F1

De Flanders F1 is bestempeld als beste racefiets van het jaar 2015.

Een welverdiende bevestiging van deze kwaliteitsfiets!

0 Berichten

Kortingsactie Scatto

De prijzen zijn aangepast op de website en geldig gedurende februari!
De prijzen zijn aangepast op de website en geldig gedurende februari!
5 Berichten

Actie Venturelli

Koop nu een nieuwe elektrische fiets van Venturelli en maak gebruik van deze mooie actie in samenwerking met Touring

0 Berichten

De feestdagen

0 Berichten