Wil u op de hoogte blijven van onze acties? U kan hier uw gegevens achter laten en wij houden u op de hoogte van onze acties!

* verplichte velden

Bosch e-bike software

Vanaf nu kan je ook bij ons terecht om je e-bike met Bosch motor te laten uitlezen! Wij zijn hiervoor gecertificeerd! Enkele voordelen van je systeem te laten uitlezen:

  • Laatste software op je systeem
  • Back-up van je instellingen
  • Instellen van servicebeurten
  • Geschiedenis van je onderhoudsbeurten
  • Statistieken over de motor
  • Statistieken over de batterij
  • Snelle oplossing in geval van error codes
Zo blijft je e-bike in topconditie en kan jij nog lang optimaal genieten!

Van Raam Veloplus

Vandaag 22 juni 2017 werd de Van Raam Veloplus officieel in gebruik genomen door Coensdike. Hierdoor kunnen mensen met rolstoel toch nog mee op de fiets. Om het extra makkelijk te maken voor de vrijwilligers die de richting mogen geven, is de fiets elektrisch ondersteund.

We hopen dat iedereen bij ZorgSaam veel plezier mag beleven aan deze prachtige fiets van Nederlandse bodem!

0 commentaren

Pinpassen en Bancontact kaarten

Om jullie nog betere service te kunnen bieden, hebben we voor een pinapparaat gezorgd. Dit wil zeggen dat we vanaf nu alle pinpassen met Maestro en V Pay logo kunnen aanvaarden. De meeste Nederlandse pinpassen en Belgische Bancontact kaarten kunnen met onze pinterminal veilig via de Rabobank verbinding maken en de betaling uitvoeren.  Zo maken we het onderhoud weer een stukje leuker en veiliger!  Ook krijg je direct in je inbox van je mail een bevestiging van je betaling. Op deze manier zorgen we er weer voor dat er minder papier verbruikt wordt en onze planeet weer wat groener blijft. Tot binnenkort!!

0 commentaren

1ste jaar fietsenwinkel.nl

Ons eerste jaar als servicepunt bij Fietsenwinkel.nl zit er op. Ondanks dat het een opstartjaar was voor de samenwerking met Fietsenwinkel.nl, hebben we een 8,7 op 10 gehaald. En daar zijn we trots op natuurlijk! Langs deze manier willen we onze klanten bedanken voor het mooie cijfer, dan we natuurlijk dit jaar weer gaan proberen verbeteren! Daar hebben we onze klanten natuurlijk voor nodig! Daarom willen we vragen wanneer jullie een mogelijkheid tot verbeteren zien, wij graag open staan voor suggesties!

0 commentaren

Prettige feestdagen

0 commentaren

Wegwerkzaamheden

Zoals u al zal opgemerkt hebben, zijn er sinds kort wegwerkzaamheden in de Koolstraat. Hierdoor kunnen problemen ontstaan met onze bereikbaarheid! Kan u ons niet bereiken, probeer dan via mail, Facebook, twitter, Skype of kom even langs. We volgen onze mail nog beter op zodat u zo weinig mogelijk hinder ondervindt van de werkzaamheden!
Langs deze weg bieden wij onze verontschuldigingen aan, maar het resultaat zal er mogen zijn! Een nieuw wegdek, nieuwe voetpaden, wat groenbeplanting en, heel belangrijk, een fietspad in beide richtingen! Zo kan iedereen veilig tot op zijn bestemming komen!!! #SafetyFirst @DeSnelleFiets
0 commentaren

Proefproject tandemverhuur

Vanwege de vele vragen voor het huren van fietsen, starten wij vanaf 3 juni een proefproject: de verhuur van een tandem. Als dit proefproject goed loopt, zullen wij de in toekomst de dienst nog uitbreiden. Voor €25 kan je onze tandem een ganse dag huren. Laat ons je wensen weten per telefoon of email.

0 commentaren

Sleutels verliezen

Als je een nieuwe fiets koopt of een nieuw slot, kan je best even het sleutelnummer en merk opschrijven van het slot. Moest het dat gebeuren dat je je sleutel verliest, kan je gemakkelijk de sleutel met deze gegevens laten bijmaken. Heb je de gegevens niet, dan is het onmogelijk om nog een sleutel te laten maken en kan je fiets niet meer op of van slot. Tegenwoordig zorgen wij er ook voor dat het sleutelnummer reeds op de factuur vermeld staat, zo heeft u weer wat minder zorgen!

0 commentaren

Transportkosten

Per vandaag 1 februari krijgen wij lagere transportkosten doorgerekend. Omdat wij de transportkosten als een noodzakelijk kwaad zien, willen wij hier geen winst op. Daarom rekenen wij ook een prijsdaling door en niet enkel een prijsstijging, want eerlijk is eerlijk!
0 commentaren

Actie Scatto

Binnenkort start een actie van Scatto - in de webwinkel kan je de code SCATTO gebruiken en wordt de korting automatisch berekend.

0 commentaren

Bedankt voor het vertrouwen

Het jaar is weer bijna voorbij!

 

Langs deze weg willen we iedereen bedanken voor het vertrouwen die jullie in ons hebben gesteld!

 

Prettige feestdagen en heel veel fietsplezier in het nieuwe jaar!!

 

Hou de website goed in de gaten, want er zijn weer heel wat nieuwe producten en leveranciers op komst!

0 commentaren

Scatto J-cross in Canadian provincial championship

It is so great to hear that our Canadian Scatto Bikes J-cross is now going to the provincial championship. We wish you a lot of luck for your championship! We are so proud!
Thanks to team Escape Velocity-Devo for the pictures!

Het is zo leuk te horen dat onze naar Canada geexporteerde J-cross nu mee doet in de proviciale kampioenschappen! Hier zijn we echt trots op!

1 commentaren

Jaarlijkse Flanders Bikeshow

Zoals elk jaar kan je de fietsen van Flanders weer bewonderen. Zo blijf je op de hoogte van het nieuwe gamma en kan je je toekomstige fiets persoonlijk zien en uittesten. Of gewoon, om inspiratie te doen!

Veel plezier!!

0 commentaren

Comfortfietsen

Van Raam fietsen produceert in Nederland comfortabele kwaliteitsfietsen voor mensen die net iets meer willen dan een normale fiets. Bijvoorbeeld een fiets met 3 of 4 wielen of een partnerfiets. Zo wordt bewegen leuk ook als het wat moeilijker lukt.  Ook voor reparaties of onderhoudsmaterialen kan u bij ons terecht. Deze staan niet op de website, maar u kan ons hierover contacteren.

Hier vind je een overzicht van de verschillende producten.

0 commentaren

Proficiat Venturelli!

0 commentaren

Wowow

Nieuw in de webshop: Wowow!

Producten ontwikkeld (en soms geproduceerd) in België die ervoor zorgen dat jij veilig door het verkeer kan. Met de fiets of al lopend: zorg dat je gezien wordt!

Het Wowow assortiment vind je terug onder de knop 'weiligheid'

0 commentaren

Accu testen & onderhouden

De batterij van uw elektrische fiets is een heel belangrijk en het meest kostbaar onderdeel van uw fiets.  Merkt u dat de capaciteit van uw batterij achteruit gaat? Laat uw batterij dan bij ons testen, zodat u weet waar u aan toe bent. Misschien is een onderhoudsbeurt voldoende om de capaciteit terug op te krikken. Zoniet kunnen wij uw batterij laten herstellen zodat deze opnieuw als nieuw is, maar wel aan een lagere prijs dan een nieuwe batterij.  Heeft u elektrische fiets lange tijd stil gestaan? Laat dan eerst een onderhoudsbeurt uitvoeren, zodat u de capaciteit van uw batterij terug ten volle kunt gebruiken en de levensduurte van uw batterij verlengt.

Accu testen: €15

Onderhoudsbeurt: €20

0 commentaren

Rijksmuseumfietstassen

Breng een beetje cultuur in het straatbeeld, met de fietstassen in samenwerking met het Rijksmuseum!

Vanaf nu bij ons verkrijgbaar!

0 commentaren

Flanders F1

De Flanders F1 is bestempeld als beste racefiets van het jaar 2015.

Een welverdiende bevestiging van deze kwaliteitsfiets!

0 commentaren

Kortingsactie Scatto

De prijzen zijn aangepast op de website en geldig gedurende februari!
De prijzen zijn aangepast op de website en geldig gedurende februari!
5 commentaren

Actie Venturelli

Koop nu een nieuwe elektrische fiets van Venturelli en maak gebruik van deze mooie actie in samenwerking met Touring

0 commentaren

De feestdagen

0 commentaren