· 

Openingsuren

Een tijdje geleden maakten de standaard openingsuren plaats voor afspraken. Dit bevalt wel omdat dit ruimte geeft om door te werken en klanten weten waar ze aan toe zijn.

Dus alles op afspraak zal blijven bestaan.

Een afspraak boeken voor bv onderhoud kan je makkelijk inplannen via: Afspraak maken - De Snelle Fiets! Kwaliteitsfietsen uit jouw buurt! Je komt dan direct in de agenda terecht en zo kan je eenvoudig zien wanneer het voor jou het makkelijkste is.

Verhuur boeken kan makkelijk via: Verhuur - De Snelle Fiets! Kwaliteitsfietsen uit jouw buurt! Hier staan alle antwoorden in en kan je eenvoudig boeken op jouw gewenste dag, zie je direct wat er nog beschikbaar is en wat de prijs is.

Voor andere vragen kan je best contact opnemen via messenger, de chat of email.

Op deze manier kan alles wat efficiënter verlopen.

Tot snel

Reactie schrijven

Commentaren: 2
 • #1

  Walter Spiessens (woensdag, 27 juli 2022 12:15)

  Wij hebben een reservering met nr. 1496378 voor het huren van een heren stadsfiets en een elektrische fiets lage instap. Door corona hebben we ons weekend in Hotel Hulst overgeboekt naar 12 augustus tot 14 augustus. Is het mogelijk bovenvermelde reservering eveneens over te boeken naar vrijdag 12 augustus en zaterdag 13 augustus. Dank bij voorbaat .

 • #2

  Walter Spiessens (woensdag, 27 juli 2022 19:54)

  Na vele pogingen u te bereiken hebben wij uit voorzorg opnieuw gereserveerd voor vrijdag 12 augustus en zaterdag 13 augustus. Reservatienrs. 1608448 en1608474. Wij hebben opnieuw 65 euro betaald. Graag zouden wij van u een reactie ontvangen na de vele berichten die wij u hebben verstuurd.
  Ons email : spiessenswalter@gmail.com