· 

Openingsuren

Een tijdje geleden maakten de standaard openingsuren plaats voor afspraken. Dit bevalt wel omdat dit ruimte geeft om door te werken en klanten weten waar ze aan toe zijn.

Dus alles op afspraak zal blijven bestaan.

Een afspraak boeken voor bv onderhoud kan je makkelijk inplannen via: Afspraak maken - De Snelle Fiets! Kwaliteitsfietsen uit jouw buurt! Je komt dan direct in de agenda terecht en zo kan je eenvoudig zien wanneer het voor jou het makkelijkste is.

Verhuur boeken kan makkelijk via: Verhuur - De Snelle Fiets! Kwaliteitsfietsen uit jouw buurt! Hier staan alle antwoorden in en kan je eenvoudig boeken op jouw gewenste dag, zie je direct wat er nog beschikbaar is en wat de prijs is.

Voor andere vragen kan je best contact opnemen via messenger, de chat of email.

Op deze manier kan alles wat efficiënter verlopen.

Tot snel

Reactie schrijven

Commentaren: 0