· 

Samenwerking

Hoewel het vandaag een superkoude sneeuwdag is, kondigt het verhuurseizoen zich weer aan. Omdat je natuurlijk graag even een ontspannend dagje uit wilt zonder zorgen, kan ik ondertussen een samenwerking verkondigen met Zoetebredero te Graauw.

Dit mooie winkeltje in Graauw concentreert zich op ambachtelijke streekproducten met zo weinig mogelijk afval. Omdat dit wel bij het concept van De Snelle Fiets past (zo lokaal mogelijk) en mensen onderweg te wel effe willen stoppen om te eten en drinken, kon het niet anders dan dat we zouden gaan samenwerken.

Zo wil de Zoetebredero mooie picnicmanden aanbieden, vol met lekkernijen van uit de regio aanbieden, zodat je tijdens je fietstocht ook even de innerlijke mens kan sterken. Je kan de picnic ophalen samen met je huurfiets of onderweg in Graauw. Vanaf heden is de mand te bestellen samen met de verhuur, graag wel 2 dagen op voorhand.

Laat het alvast smaken.

Reactie schrijven

Commentaren: 0