· 

Op naar het nieuwe jaar

2020 komt stilaan ten einde en 2021 staat klaar voor de deur.

2020 is helemaal anders dan vorige jaren. Hierdoor heb ik nog meer het voordeel gezien in lokale productie. Daarom heb ik besloten om vanaf 1/1/2021 niet verder te gaan met Electra, maar volop in te zetten op Achielle, die lokaal in Ieper produceren met hoogwaardige onderdelen die zo dichtbij mogelijk geproduceerd worden.

Ook met de aanhoudende maatregelen worden de openingsuren aangepast en zal tot 18/01/2021 alles op afspraak gedaan worden. Wilt u iets afhalen om zelf te monteren, gelieve deze dan op voorhand te bestellen via de website, mail, Facebook of een van de andere digitale kanalen. Zo zorg ik er dan voor dat dit klaar ligt op het afgesproken tijdstip.

Een afspraak boeken voor herstelling aan je fiets kan via volgende link: Afspraak maken - De Snelle Fiets! Kwaliteitsfietsen uit jouw buurt!

Prettige feestdagen en alvast het allerbeste voor het nieuwe jaar

Reactie schrijven

Commentaren: 0