· 

Verandering

2020 zal in de boeken staan als een heel uitzonderlijk jaar.

Na een heel rustige periode in maart en april, was het ontzettend druk vanaf mei. Hierdoor hebben ontdekt dat er een aantal dingen anders moeten. Om deze veranderingen door te voeren, zullen we gedurende de maand oktober sluiten. Zo kan ik alles opnieuw organiseren en ervoor zorgen dat ik vanaf november weer voor jullie kan klaar staan.

Tijdens de sluitingsperiode kan je nog steeds online bestellen. De bestellingen zullen tijdens de sluitingsperiode verstuurd worden.
Wilt u iets afhalen of een dringende herstelling? Overleg even via de diverse digitale kanalen die ter uwer beschikking staan.

Verder willen we alle klanten bedanken voor het vertrouwen dat jullie ons geschonken hebben over de jaren. In de nieuwe opzet hoop ik jullie nog beter van dienst te kunnen zijn. Binnenkort hier meer over.

Tips over welke verbeteringen jullie als klant zien, hoor ik graag.

 

Heb je vragen? Laat het me even een bericht via de digitale kanalen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0