· 

Geweldig

Met de start van het nieuwe jaar, kunnen we reeds vertellen dat het kalenderjaar goed ingezet is.

Zo zijn er een aantal vernieuwingen (op komst) en een verbreding en vernieuwing van het assortiment.

In het afgelopen jaar zijn we ook weer wat slimmer geworden door training van onder meer Bosch, Enviolo NuVinci en Magura.  Een leuke topper was het ABS systeem van Magura/Bosch. Net als in de auto zorgt dit systeem ervoor dat minder slipt en sneller stil staat. Zo kan je met hogere snelheden toch veilig remmen!

Momenteel maken we ons klaar voor het nieuwe huurseizoen. Hier zijn ook een aantal veranderingen op komst naar aanleiding van de ervaringen van het afgelopen seizoen. Hierdoor zal het aanbod huurfietsen iets diverser worden dan vorig seizoen.  Ook leggen we ons nog meer toe op de fietsen die we ook nieuw verkopen!

We wensen iedereen een geweldig (fiets)jaar toe!

Tijdens de Velovak mochten we kennismaken met de nieuwste telg van de Schwalbe familie: de Marathon E-plus.

De opvolger voor de Marathon Plus, met versterkte wangen. De band behoedt de binnenband van lekken en zorgt ondertussen voor een goede grip.

Reactie schrijven

Commentaren: 0