· 

Rijwielspecialistendag bij Van Raam

Op 9 april 2018 was het dan zover: de rijwielenspecialistendag bij Van Raam in Varsseveld - Nederland.  Na een lange rit, werden wij hartelijk welkom gewenst in de showroom bij Van Raam.  Na wat uitleg over het nieuwe bestelprogramma en de nieuwe Easy Rider (wordt heel mooi) kregen we een rondleiding door de fabriek. Mooi om te zien hoe van stalen buizen en frame gemaakt wordt dat dan ter plaatste gezandstraald en geverfd wordt. Zelfs de wielen worden in Varsseveld gespaakt. Als alles klaar is, worden alle elementen samengebracht door specialisten met een mooie Van Raam fiets als resultaat.

Tijdens de rondgang mochten we ook een klokje braseren. Voor mij de eerste keer, maar dankzij de deskundige uitleg toch goed gelukt! Daarna heeft Van Raam het klokje het mooie appelgroene kleurtje gegeven dat bij zowel De Snelle Fiets als Van Raam bekend staat!

Ter afsluiting kregen nog informatie over het elektrische systeem en de componenten van Van Raam. En nog een uitleg over hoe we als dealers het systeem kunnen programmeren om ervoor te zorgen dat het elektrische systeem aansluit bij de behoeftes van de klant.

Al bij al een super leerzame dag!

Reactie schrijven

Commentaren: 0