Nihola

Zoals bij alle leveranciers, hebben we ook Nihola bezocht in Denemarken om er zeker van te kunnen zijn dat de bakfietsen van superieure kwaliteit zijn en in West-Europa geproduceerd worden. Op alle punten scoort Nihola heel hoog: kwaliteitsonderdelen, bij voorkeur in Denemarken gemaakt, worden net buiten de hoofdstad Kopenhagen met het frame verbonden door vaste werknemers. Het frame is uniek, want dit is uitgevonden door de eigenaar, waar ook de naam Nihola van afgeleid is. Het begon allemaal toen de ingenieur, Niels Holme Larsen, een ontwerp maakte van een frame voor bakfietsen. Voor de fun maakte hij deze ook en zo begon het Nihola verhaal te lopen! Ondertussen zijn de bakfietsen reeds sinds 1998 op de markt en domineren ze het Kopenhaagse straatbeeld.
Na al deze jaren houdt Nihola nog steeds vast aan dezelfde principes: veiligheid, kwaliteit, eigen productie met kwaliteitsonderdelen, stabiliteit en het eigen ontwerp van het frame.  Hierdoor kan je hele lange tijd genieten van jouw Nihola bakfiets. Zo kan je nog fietsen uit de beginperiode in de straten terug vinden.  
Ook de kroonprinses van Denemarken heeft voor Nihola gekozen om haar kinderen mee te vervoeren ondanks de vele producenten van bakfietsen!  Natuurlijk is het niet moeilijk om de voorkeur te geven aan Nihola! Behalve de goede rijeigenschappen, zorgt Nihola ook voor extra veiligheid door het frame in de bak om jouw kinderen te beschermen.

Reactie schrijven

Commentaren: 0