Prettige jaarwisseling

2017 komt zo weer aan zijn eind. Het was een jaar van vele verandering! Zo zijn we nu meer dan ooit in de mogelijkheid jouw e-bike goed te verzorgen door de aankoop van uitleesapparatuur om de elektronische onderdelen van jouw e-bike up-to-date te houden. We zijn gestart met het Bosch systeem, maar ondertussen is daar ook onder meer Shimano en NuVinci bij gekomen. Ook is de website weer wat veranderd en kan je nu ook vanuit de website rechtstreeks met ons chatten. Ook in 2018 gaan we verder met deze vernieuwingen en verrassingen. Zo weten we al dat in 2018 de naam NuVinci wordt vervangen door Enviolo. Hetzelfde product met een andere naam. Mammoet heeft helaas besloten om te stoppen en verdwijnt dus uit het assortiment. Een vervangen komt er binnenkort aan.

2017 stond ook in het teken van groei. Hiervoor zijn we al onze huidige en toekomstige klanten dankbaar.  In 2018 blijven we op dezelfde manier verder gaan. Hebben jullie tips hoe het nog beter kan, dan horen wij het graag.

Rest ons verder enkel nog iedereen een prettige jaarwisseling en het allerbeste voor 2018 te wensen!

Tot in 2018

Reactie schrijven

Commentaren: 0